Returpolicy

Retningslinjer for retur

Vi står bak våre produkter. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med Emma Louisa produktet, garanterer våre returpolicyer at du returnerer bestillingen din uten grunn innen 30 dager etter mottak. Etter 30 dager kan vi ikke lenger kansellere bestillingen din.

Hvis du vil bytte en vare mot en annen størrelse/versjon, kan du returnere varen til oss for refusjon, og deretter legge inn en ny bestilling for å få varen du ønsker. Vi vil refundere pengene på den returnerte varen til deg.

Send oss en e-post hvis du ønsker å returnere varene dine. Vi vil gi deg relevant portoinformasjon info@emma-louisa.com

Retningslinjer for refusjon

 

Vær veldig forsiktig når du prøver produkter på, vi vil ikke være i stand til å arrangere en utveksling eller refusjon for noen vare returnert til oss med merker, flekker eller skade. Inspiser varer grundig så snart de mottas: da vi bare aksepterer produkter som returneres til oss i sin opprinnelige tilstand.

Hvis du mottar feil eller skadede produkter, vil vi sende deg et nytt produkt på vår bekostning. Fraktkostnader kan ikke refunderes. Når du har returnert en vare til oss, vil pengene bli returnert til samme betalingsmåte som brukes med bestillingen.

For mer informasjon, vennligst sjekk våre vilkår og betingelser.